Connect with us

Sport

Costel Enache: „E o problemă. Asta e realitatea”

Published

on

FC Botoșani a jucat trei meciuri în play-out și nu a reușit să marcheze niciun gol. Vedetele Golubovic, Axente, Achim sau Golofca joacă mai slab decât jucătorii la care s-a renunțat în iarnă iar FC Botoșani are cel mai slab atac din Liga I.
Antrenorul Costel Enache recunoaște că este o problemă dar nu are soluții și continuă să le ia apărarea acestor jucători care aleargă inutil pe teren.

„E o problemă. Asta e realitatea. Ratăm, nu găsim soluțiile bune la finalizare. Suportul ofensiv este mai puțin eficient ca până acum. Nu își găsesc ritmul și soluțiile. Eu încerc să-i capacitez și să îi țin într-un nivel pozitiv. Eu știu că vreți să punem lucrurile foarte clar și nominal. Am nevoie de băieții ăștia și în continuare ei trebuie să fie cu moralul ridicat. Sunt lupte încă de dus. Cupa României și campionatul. Nu mă hazardez să fac declarații personale la modul public”, a spus Costel Enache.

Singurul jucător din atac care își face treaba și încearcă să tragă echia după el este Mihai Roman. Din păcate, de unul singur nu poate câștiga un meci. Golubovic, Axente, Golofca, Achim sau Moruțan sunt ieșiți complet din formă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad