Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dinamo. M. Axente: „E normal să nu fie liniște la Dinamo”

Published

on

Jucătorii echipei FC Botoșani sunt optimiști înaintea meciului cu Dinamo și speră să obțină cele trei puncte pentru a urca pe prima poziție a play-out-ului. Ei vor să profite de haosul de la Dinamo dar se așteaptă la un meci foarte dificil.
„Sunt încrezător în victorie. Cu toate că acest 0-0 de la Chiajna nu ne-a bucurat foarte mult, cred că cel puțin în prima repriză am fost peste ei și a avut ocazii mari. Dacă eram puțin mai atenți puteam să venim cu trei puncte. E normal să nu fie liniște la Dinamo, din moment ce au pierdut cu Juventus acasă. Uneori, cei răniți pot fi mai puternici. Important să fim noi concentrați, motivați suntem. și să fim inspirați. Îmi doresc să înscriu în fiecare meci, asta este meseria mea”, a spus atacantul Mircea Axente.

Mijlocașul Răzvan Tincu este convins că după înfrângerea în fața echipei Juventus, dinamoviștii vor veni foarte motivați la Botoșani. În același timp, el mizează pe sprijinul suporterilor și spune că se pot obține toate cele trei puncte.

„Pornim de la egal la egal. Sper ca la final noi să fim cei care câștigă. E un meci foarte greu și foarte important. Ei vin după o perioadă foarte, foarte proastă, atmosfera din lot este tensionată. Cu siguranță vor arăta altă față la meciul cu noi. Vor avea altă atitudine. Îmi doresc ca noi să avem o atitudine mai bună, să fim concentrați și la sfârșit să ne putem bucura de cele trei puncte. Tot timpul publicul ne încurajează și ne bucurăm când este în număr mare la stadion. Avem o medie destul de bună la fiecare meci, ne bucurăm, au un rol foarte important și putem scoate rezultate frumoase. Avem exemplu meciul cu Iași când ne-au susținut până în ultimul minut și la final au plecat bucuroși”, a afirmat Răzvan Tincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad