Connect with us
banner ad

Sport

PERFORMANȚĂ. Un aur și un bronz la CN de lupte pentru LPS Botoșani

Published

on

Prima finală din acest an la lupte greco-romane s-a desfășurat la Tȋrgu Mureș, locație care a  găzduit peste 300 de sportivi la toate cele trei stiluri: lupte greco romane, lupte feminin și lupte libere.

Liceul cu Program Sportiv Botosani a participat la stilul lupte greco-romane și lupte feminin. La lupre greco-romane s-au obținut două medalii, din care una de aur prin sportivul ANTON ADRIAN (categoria 51 kg) și una de bronz prin sportivul ANGHEL EMANUEL (categoria 60 Kg).

S-au mai clasat ȋn primele cinci locuri: Andreiesei Andrei locul IV și Ailenei Alin locul V, (cat. 48 kg. ) Saucă Elvis locul V, (cat.55kg.) și Ivanov Andrei (locul V (cat. 80 kg.).

Sportivii luptători sunt pregătiți de  profesorii: Baciu Victor, Sandu Drăguțu și Iacob Dan.

„Titlul de campion al categoriei 51 kg i-a revenit sportivului nostru ANTON ADRIAN, care a demonstrat reale calități de campion. Cu o luciditate demnă de invidiat, cu o dorință aprigă de a deveni campion, cu o răbdare de a surprinde adversarul ȋn momente critice și a-l contraataca, i-a ȋnvins pe toți și a devenit campion. Locul I nu este ȋntȃmplător pentru Adrian, el ȋmpreună cu tatăl lui, Anton Viorel, participă de mai mulți ani la turnee de verificare ȋn Republica Moldova și Ucraina, unde a confirmat valoarea de mare sportiv. Anton Adrian este elev la Liceul Regina Maria din Dorohoi ȋn clasa a IX-a și ȋn fiecare zi face naveta Dorohoi – Botoșani, pentru a participa la antrenamente cu elevii de la Liceul cu Program Sportiv, unde este legitimat și se pregătește  pentru a deveni cel mai bun. Ȋncă o dată se dovedește faptul că: fără sacrificii și pasiune nu se poate obține nimic”, a precizat Victor Baciu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )