Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Un aur și un bronz la CN de lupte pentru LPS Botoșani

Published

on

Prima finală din acest an la lupte greco-romane s-a desfășurat la Tȋrgu Mureș, locație care a  găzduit peste 300 de sportivi la toate cele trei stiluri: lupte greco romane, lupte feminin și lupte libere.

Liceul cu Program Sportiv Botosani a participat la stilul lupte greco-romane și lupte feminin. La lupre greco-romane s-au obținut două medalii, din care una de aur prin sportivul ANTON ADRIAN (categoria 51 kg) și una de bronz prin sportivul ANGHEL EMANUEL (categoria 60 Kg).

S-au mai clasat ȋn primele cinci locuri: Andreiesei Andrei locul IV și Ailenei Alin locul V, (cat. 48 kg. ) Saucă Elvis locul V, (cat.55kg.) și Ivanov Andrei (locul V (cat. 80 kg.).

Sportivii luptători sunt pregătiți de  profesorii: Baciu Victor, Sandu Drăguțu și Iacob Dan.

„Titlul de campion al categoriei 51 kg i-a revenit sportivului nostru ANTON ADRIAN, care a demonstrat reale calități de campion. Cu o luciditate demnă de invidiat, cu o dorință aprigă de a deveni campion, cu o răbdare de a surprinde adversarul ȋn momente critice și a-l contraataca, i-a ȋnvins pe toți și a devenit campion. Locul I nu este ȋntȃmplător pentru Adrian, el ȋmpreună cu tatăl lui, Anton Viorel, participă de mai mulți ani la turnee de verificare ȋn Republica Moldova și Ucraina, unde a confirmat valoarea de mare sportiv. Anton Adrian este elev la Liceul Regina Maria din Dorohoi ȋn clasa a IX-a și ȋn fiecare zi face naveta Dorohoi – Botoșani, pentru a participa la antrenamente cu elevii de la Liceul cu Program Sportiv, unde este legitimat și se pregătește  pentru a deveni cel mai bun. Ȋncă o dată se dovedește faptul că: fără sacrificii și pasiune nu se poate obține nimic”, a precizat Victor Baciu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad