Connect with us

Administratie

INVESTIȚIE de 65 de miliarde de lei vechi blocată de Consiliul Județean Botoșani

Published

on

Un proiect în valoare de 65 de miliarde de lei vechi (circa 1,4 milioane de euro) a fost blocat din cauza dezinteresului conducerii și angajaților Consiliului Județean. Investiția urmează să se realizeze pe teren care aparține Consiliului Județean Botoșani.
Primăria comunei Pomârla a obținut în urmă cu mai bine de un an finanțarea pentru reabilitarea Liceului Anastasie Bașotă. S-au demarat toate procedurile, s-au făcut o parte din licitații dar la finalul anului trecut totul s-a oprit. Clădirile liceului sunt pe un teren care apaține Consiliului Județean iar această instituție ar trebui să facă intabularea. Potrivit primarului Dumitru Chelariu, au trecut patru luni de când a solicitat conducerii CJ să facă această intabulare și nu s-a întâmplat nimic.

„Felicit Consiliul Județean că reușește să facă o amărâtă de intabulare. Nu reușesc de atâta vreme să-și termine de intabulat obiectivele. Au tot felul de motive. De patru luni stau și tot aștept. S-au mărit salariile în administrație și trebuie să arăți respect maxim. Proiectul stagnează, este licitată proiectare și stăm de patru luni de zile pentru că nu și-au făcut ei intabularea. Eu nu pot merge mai departe să licitez execuția până nu am intabularea”, ne-a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla.

Proiectul include consolidări, schimbarea acoperişului, a instalaţiilor elecrice şi sanitare, plus dotările. De asemenea, va fi un sistem de încălzire cu pompe de căldură care va reduce considerabil costurile privind încălzirea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad