Connect with us

Sport

CSM Botoșani – CSU Târgoviște 35-29: Prima victorie din acest sezon GALERIE FOTO

Published

on

CSM Botoșani și-a schimbat în pauza de iarnă o mare parte din lotul de jucători, au venit handbaliști noi, cu experiență și în sfârșit s-a obținut prima victorie din acest campionat. Victimă a fost CSM Târgoviște, echipă aflată pe penultimul loc al clasamentului diviziei A la handbal.

Debutul meciului a fost unul echilibrat, niciuna dintre formații nereușind să se desprindă. Oaspeții au condus în debutul jocului dar botoșănenii au revenit de fiecare dată și chiar au fost de două ori în avantaj. La scorul de 5-5, un jucător botoșănean a fost eliminat două minute dar echipa nu a căzut și a reușit să marcheze de două ori în inferioritate numerică. La jumătatea primei reprize scorul era 9-9. Apărarea și contraatacul botoșănenilor a funcționat bine și scorul a devenit repede 13-9. Meciul devine unul pe contre dar cei doi portari au avut câteva intervenții incredibile. Cu cinci minute înainte de pauză, scorul era 15-10 și erau speranțe că CSM Botoșani va obține prima victorie din acest campionat. Oaspeții ratează câteva atacuri, botoșănenii profită iar la pauză scorul a fost 19-11.

CSM Botoșani a început bine repriza secundă și a reușit să se desprindă la zece și apoi la 12 goluri. Având un avantaj liniștitor, botoșănenii au încercat să facă spectacol iar oaspeții au redus din diferență. În minutul 45, scorul era 27-19. Pe finalul jocului, botoșănenii s-au relaxat și le-au permis târgoviștenilor să se apropie la șase goluri. S-a încheiat 35-29 iar CSM Botoșani obține prima victorie .

Această victorie este una doar de palmares deoarece nu ajută foarte mult echipa botoșăneană care rămâne în continuare pe ultimul loc.

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad