Connect with us

Evenimente

Veteranii din Jandarmeria Botoșani au revenit în unitate

Published

on

Sâmbătă, 31 martie a.c., jandarmii botoșăneni aflați în activitate au avut prilejul de a se întâlni cu foști colegi, ofițeri și subofițeri în rezervă sau în retragere.
Sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii este un moment de bucurie pentru toţi cei aflaţi în activitate, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani profitând de acest prilej pentru a le transmite, din partea  întregului corp de jandarmi, urări de sănătate, viaţă lungă şi putere de muncă.

Jandarmii s-au bucurat de prezenţa generalului de brigadă (r) Grădinaru Constantin, preşedintele Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Ministerul Afacerilor Interne – filiala Botoşani şi a căpitanului (r) Simion Mihai, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război din M.A.I. – filiala Botoşani, care au răspuns ,,Prezent” la invitaţia acestora.

Tot cu această ocazie, plutonierul adjutant şef Vasile Marusac, licenţiat în istorie, le-a prezentat celor prezenţi aspecte privind ,,Locul şi rolul Jandarmeriei Române în drumul spre Marea Unire”.

Încrederea constantă de care Jandarmeria Română se bucură în acest moment este și rodul muncii lor, fapt care ne obligă să fim permanent în căutarea celor mai bune şi eficiente soluţii la provocările lumii în care trăim, tot mai dinamice pe zi ce trece.

Credem cu tărie în solidaritatea dintre generaţii, iar locul ocupat astăzi de Jandarmeria Română în societatea românească şi în comunitatea internaţională se datorează tuturor celor care au muncit pentru această Armă.

Ca urmaşi ai veteranilor unității, ca păstrători de tradiţii, jandarmii își vor face în continuare datoria, sub deviza ostaşului român dintotdeauna: „Onoare şi Patrie”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad