Connect with us

Educatie

ȘCOALA ALTFEL. Specialiștii WorkTape Botoșani i-au învățat pe elevi cum să evite problemele medicale

Published

on

Trei dintre fizioterapeuții centrului de recuperare medicală WorkTape Botoșani au fost prezenți astăzi la Școala nr.17 din municipiu, pentru a le explica elevilor câteva reguli de bază pentru evitarea problemelor la coloana vertebrală.

Pentru că din ce în ce mai mulți copii sunt diagnosticați cu cifoze, scolioze și alte afecțiuni ale coloanei vertebrale, reprezentanții centrului WorkTape au dat curs invitațiilor de a merge în școli și de a discuta cu elevii.

“Astăzi colegele noastre Oana, Ioana și Monica, au fost prezente la Școala 17, în cadrul activităților pentru Școala Altfel. Acolo au vorbit cu micii elevi de clasa a III-a, despre poziția corectă în bancă, despre purtarea corectă a ghiozdanului și despre influența lor asupra coloanei vertebrale. Împreuna au făcut inviorarea de dimineață și au discutat despre importanța unei vieți active.
Sfatul nostru este sa corectați pozițiile vicioase ale copiilor dumneavoastră, iar în momentul în care observați diferite deviații ale coloanei, picioarelor să faceti o programare la 0758 959 677/0331 404 367”, au precizat reprezentanții centrului de recuperare WorkTape Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad