Connect with us

Cultura

SHOW GAȘCA ZURLI cu peste 2000 de oameni, în Polivalenta din Botoșani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Peste 2000 de copii, părinți și bunici au venit joi seară la Sala Polivalentă din Botoșani pentru a asista la spectacolul „Lumea lui Mulțumesc” al celei mai apreciate trupe pentru copii din România. La spectacol au venit inclusiv familii din Suceava, Iași și alte orașe ale Moldovei.

O organizare aproape perfectă încă de la intrare și până la sesiunea de autografe și fotografii, punctualitate și un show foarte apreciat de copii. Astfel poate fi caracterizat spectacolul „Lumea lui Mulțumesc” al celor de la Gașca Zurli. După succesul din toamna trecută, membrii trupei Gașca Zurli au decis să revină la Botoșani iar alegerea s-a dovedit a fi una inspirată deoarece aproximativ 2000 de copii și adulți au venit să asiste la spectacolul „Lumea lui Mulțumesc”. Personajele Fetița Zurli, Super-eroul Mulțumesc, Zâna Bună, Truli, Zdrăngănel, Vrăjimăturica, Clopoțel și Bucătărașul Zurli i-au încântat pe copii cu cele mai cunoscute melodii dar și cu piese  noi lansate de curând de Gașca Zurli.

Atât cei mici cât și părinții au cântat și au dansat timp de mai bine de o oră alături de personajele Zurli iar la final Mirela Retegan sau „Tanti Prezentatoare” a anunțat că va reveni în toamnă la Botoșani, cu un nou spectacol.

„Noi ne-am cam așezat două turnee mari pe an, primăvara și toamna. Am ales câteva orașe în care dorim să revenim pentru că am găsit săli foarte bune, am găsit deschidere la organizatorii locali și la cei care dețin sălile și cerere foarte mare din parte părinților și copiilor. Botoșaniul este pe lista noastră pentru că îndeplinește toate condițiile astea și suntem foarte fericiți pentru că putem să venim, suntem primiți cu toată dragostea. Colegii mei au spus că pentru noi, ca artiști, a fost cel mai antrenant dintre toate spectacolele, publicul a fost extrem de activ, au cântat, au dansat împreună cu noi, părinții au reacționat foarte bine. Copiii se bucură peste tot, diferența o fac părinții. Astăzi, botoșănenii s-au jucat cu noi cap-coadă. Gașca Zurli rezistă pentru că o facem cu toată bucuria și chiar dacă uneori ne resimțim fizic, în momentul în care vedem atâția copii fericiți, avem toate motivele să mergem mai departe. Suntem ok, suntem inspirați, venim cu spectacole noi, cântece noi, inventăm personaje noi, povești noi. Încă mai avem lucruri de spus”, ne-a spus Mirela Retegan.

Cei care au asistat la spectacol, au avut posibilitatea să-și cumpere CD-uri, DVD-uri, mascote, păpuși, celebrele cornete Zurli și alte obiecte comercializate la standurile amplasate la intrarea în Sala Polivalentă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad