Connect with us

Sport

Costel Enache: „Sunt mulțumit de Moruțan, a făcut un turneu extraordinar. Este o lecție de viață bună”

Published

on

Olimpiu Moruțan a fost cel mai criticat jucător după gafa făcută în meciul naționalei U19 a României cu Ucraina. Fotbalistul de la FC Botoșani a fost foarte afectat după ratarea calificării la turneul final.
Moruțan a revenit la Botoșani împreună antrenorul Costel Enache iar cei doi au discutat foarte mult despre ceea ce s-a întâmplat și despre acest turneu de calificare. Tehnicianul botoșănean l-a încurajat pe jucătorul de 19 ani și spune că a astfel de greșeli au făcut jucători mult mai experimentați.

„Am avut discuții lungi, am venit împreună de la București. Nu e ușor de gestionat un astfel de moment. E afectat, suferă. I-am recomandat să-și facă o analiză pe plan sportiv. Copilării fac și alți jucători cu maturitare și cu ani vechi în fotbal. Nu trebuie să analizăm lucrurile secvențial. A făcut un turneu extraordinar de bun, eficient, și-a pus amprenta, a marcat, echilibru ofensiv – defensiv, cu distanță mare alergată. Toată lumea e mulțumită de el, eu sunt mulțumit de el. Cu toții suntem mândri de cum ne-am prezentat fotbalistic la acest turneu. E o lecție dură dar e o lecție de viață bună pentru el și pentru noi”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad