Connect with us

Sport

Chiajna – FC Botoșani. C. Enache: „Vreau să găsim pasiunea de a juca. Din punct de vedere fizic nu îmi fac niciun fel de probleme”

Published

on

FC Botoșani va întâlni vineri după amiază, în deplasare, formația Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a treia din play-out. Botoșănenii vor toate cele trei puncte în meciul de la Chiajna pentru a-și păstra șansele la primul loc în play-out.
Antrenorul Costel Enache spune că echipa este foarte bine pregătită fizic și singura problemă este de motivare a jucătorilor.

„Suntem pregătiți pentru joc bun și un rezultat bun la Chiajna. Nu ne propunem răzbunări, obiectivele noastre sunt să fim constanți, să încercăm să aplicăm ceea ce discutăm și ceea ce facem în antrenamente. Avem nevoie de puncte, de moral, de încredere, de un obiectiv. Obiectivul îl putem realiza cu puncte și cu victorii legate. Se aglomerează puțin programul dar eu sper ca noi toți cei din familia FC Botoșani să avem aceleași plăceri, plăcerea de a juca fotbal. Știu că nu este ușor, că efortul este intens. Vreau să găsim un fel de pasiune de a juca. Din punct de vedere fizic nu îmi fac niciun fel de probleme. Ideea este să găsim energiile și motivația”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad