Connect with us

Economic

O companie din Botoșani va participa la cel mai mare eveniment din domeniul serviciilor sociale

Published

on

Firma botoșăneană Main Software Solution, va participa la cel mai mare eveniment din domeniul serviciilor sociale “Recent Trends in Social Sciences. Innovative Practice on Long-Term Care”. Evenimentul va avea loc la Iași, la Univ. “Alexandru Ioan Cuza” și va fi organizat de către Bella România și A.D.I.V România.

În anul 2017, a avut loc o primă ediție, care s-a bucurat de un support și de o prezență covârșitoare. Anul acesta, evenimentul va avea loc într-o sală mult mai generoasă, fiind așteptați peste 300 de invitați. Interesul primordial al asociației A.D.I.V este creșterea profesională a comunității reprezentative, implicată active în acest domeniu, cu imediată precădere asupra calității vieții beneficiarilor și îmbunătăţirea standardelor.

Main Software Solution participă cu deosebită onoare la acest eveniment, având un stand de lucru unde va putea prezenta câteva sisteme informatice. Acestea au fost special realizate pentru îmbunătățirea fluxului de lucru și pentru consolidarea bunelor practice în managementul serviciilor de îngrijire și de asistență, atât la domiciliu, cât și în regim rezidențial, în sectorul privat și în cel public. Pe scurt, compania Main Software Solution sprijină și își propune să îmbunătățească viața beneficiarilor centrelor sociale.

„Suntem onorați, și în acelaşi timp, nerăbdători să vă întâlnim pentru a discuta problemele dumneavoastră întâmpinate în procesul de administrare, suntem încrezători, entuziasmați, dar în același timp, pregătiți să vă oferim alternative de calitate în gestionarea eficientă a proceselor interne”, au spus reprezentanții firmei Main Software Solution.

Compania din Botoșani își va face simțită prezența în cadrul acestui eveniment, cu soluții software dezvoltate de către ei, aceste soluții fiind deja pe piață și la mare căutare, având la bază standardele impuse de către autoritățile abilitate. Ascensiunea Main Software Solution Botoșani se datorează, sistemului informatic numit Main Social Center, sistem structurat pe mai multe module, conceput să reducă erorile din centrele sociale din Europa. Main Software Solution vine la Iași cu multe surprize, oferindu-le tuturor celor interesați servicii gratuite, consultanță, servicii web, dar și multe altele.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad