Connect with us

Sport

Naționala U19 a României ratează calificarea. Moruțan a marcat dar a fost eliminat după o gafă incrediblă

Published

on

Naționala U19 a României a ratat calificarea la turneul final în prelungirile meciului cu Ucraina. După victoriile cu Serbia și Suedia, România era marea favorită la calificare. Îi era suficient un egal în ultimul meci cu Ucraina pentru a se califica.
Cu Moruțan titular, naționala României a început bine meciul, a avut posesia dar fără mari ocazii de gol. Pe finalul primei reprize, ucrainenii au fost mai periculoși dar după 45 de minute, scorul era 0-0 iar România era calificată. Tricolorii au început mai bine parte secundă, și-au creat câteva oportunități de a marca iar în minutul 77 Moruțan marchează după o centrare foarte bună a lui Micovschi.

Imediat după marcarea golului, Moruțan face o gafă incredibilă care avea să coste naționala României. Fotbalistul de la FC Botoșani și-a aruncat tricoul, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Cu un om în plus, ucrainenii au forțat și în minutul 84 au egalat prin Safronov iar în minutul 90+2 Bondar a adus calificarea naționalei Ucrainei. În minutul 90+4 Robert Neciu a fost și el eliminat iar România termină meciul cu doi oameni în minus și ratează calificarea la turneul final.

Sursa foto: captură DIGI SPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad