Connect with us

Administratie

Un consilier local anunță falimentul Urban Serv: „E o chestiune de timp. Acolo sunt toți, cu nevastă, copil…”

Published

on

Societatea Urban Serv, cea care se ocupă de salubrizarea municipiului Botoșani, deszăpezire, colectat deșeuri și administrare piețe și cimitire, este pe marginea prăpastiei iar până la faliment nu mai este decât pas. Asta consideră consilierul local Eugen Țurcanu care a cerut conducerii Urban Serv să ia măsuri pentru salvarea acestei societăți aflate în subordinea Consiliului Local.
„Ei sunt rupți de realitate. Nu mai este mult și Urban Serv intră în faliment. Trag semnalul de alarmă către salariații Urban Serv. Cei din sindicat, dacă îi interesează societatea și nu doar căpătuiala persoană a fiecăruia, să aibă un dram de rațiune și să-și eficientizeze activitate. Dacă mai rezistă Urban Serv până la sfârșitul anului 2019, e mare lucru. De anul viitor, vor prelua salubritatea în municipiul Botoșani cu tarife mult mai mici. Au licitat cu niște prețuri de nimic și nu știu ce se va întâmpla din ianuarie 2019. Acolo sunt toți, cu nevastă, copil… Acolo lucrează toată familia. Toți directorii aveau nevestele angajate acolo. Cei de la sindicat au toată familia angajată. E o chestie de timp până se scufundă societatea. În consiliul Local, majoritatea este PSD, ei controlează AGA, ei au stabilit cine e în consiliul de administrație, ei pun directori, ei schimbă. PSD-ul conduce în totalitate societatea Urban Serv. Vedeți cum arată orașul, ei sunt luați prin surprinde. Acum o lună au majorată tarifele cu 35%. Acum deszăpezesc cu tarife mărite cu 35%”, a spus Eugen Țurcanu care s-a arătat nemulțumit de modul cum au fost deszăpezite străzile din municipiu în week-end-ul trecut.

„L-am sunat pe domnul Drelciuc și l-am întrebat dacă are mașini la stradă și dacă se ocupă de deszăpezire. Pe Calea Națională era plin de zăpadă. Mi-a spus că a scos 11-12 utilaje dar nu se vedea efectul. Am văzut niște tractoare comuniste cu o lamă în față. Ei nu au reușit în toți acești ani să-și cumpere niște utilaje decente. Se putea face  un leasing ca să cumpere niște utilaje care pot fi folosite atât iarna cât și vara. Ei au cumpărat câte un utilaj și apoi și-au făcut plângere între ei. Pe trotuare nu s-a putut circula”, a mai spus consilierul local.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad