Connect with us

Administratie

Se întâmplă în Botoșani. S-au văzut cu blocurile reabilitate și acum nu mai vor să plătească

Published

on

În mandatul primarului Ovidiu Portariuc s-au reabilitat termic câteva blocuri din municipiul Botoșani, banii de la UE au venit, primăria a achitat contribuția care îi revenea dar beneficiarii nu au mai vrut să plătească după finalizarea lucrărilor.

În momentul de față, Primăria Botoșani este în proces cu proprietarii locuințelor care au refuzat să achite banii. Primarul Cătălin Flutur susține că au fost contracte prost făcute iar acum există riscul unor sancțiuni care ar bloca bugetul local.

„Am făcut nenorocirea asta cu blocurile de aici de pe Cuza Vodă și Victoriei unde avem numai procese. Avem niște procese infernale pentru că nu s-a făcut treaba la primărie. L-au ratat complet. Cineva o să răspundă la un moment dat. Toată lumea a spus da vrem iar când e la plată nu mai vrea nimeni, suntem în procese acum să-i punem la plată. S-a găsit soluția, să plătească în cinci ani. Nu vrea nimeni să mai plătească. El știe, cumătra mea care stă pe Luna o pus scârț în fața geamului și a costat-o 1000 de lei. Ăsta e un proiect mai complex și costă 9000 de lei. Îți dă Uniunea Europeană atât, noi atât și restul plătești tu. Cu autorizație… Riscăm să dăm toți banii înapoi. Nu au făcut contractele cum trebuie, nu mai recunoaște nimeni. Noi am făcut anvelopare termică la mai multe blocuri și nu am avut o problemă cu nimeni. Justiția va clarifica”, a afirmat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad