Connect with us

Sport

GOL și pasă de gol Moruțan în partida România – Serbia 4-0 VIDEO

Published

on

Olimpiu Moruțan a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei U19 a României în meciul din această seară contra reprezentativei Serbiei. Naționala României s-a impus cu 4-0 în primul meci al Turneului de Elită U19.
Mățan cu două goluri și Moruțan cu un gol și o pasă de gol au fost oamenii meciului. Cei doi s-au distrat în multe momente cu apărarea sârbilor, au scos câte trei-patru oameni din joc și au finalizat. Naționala U19 a României, antrenată de Adrian Bongiu a deschis scorul în minutul 20. Olimpiu Moruțan a pasat perfect în centrul careului mic iar Alex Mățan, jucătorul formației Viitorul, a marcat. Moruțan a majorat avantajul României în minutul 23 după o fază excepțională pe partea dreaptă, a driblat trei adversari și a șutat foarte bine la colțul lung. În minutul 55, Tudor Băluță a dus scorul la 3-0 după o nouă fază spectaculoasă iar în minutul 61, Alex Mățan face 4-0 după ce se îi transformă pe fundașii sârbilor în niște jaloane.

România este pe primul loc în clasament cu 3 puncte, Suedia și Ucraina sunt pe 2 și 3 cu câte 1 punct iar Serbia este pe ultimul loc cu 0 puncte.

România: 1. Vlad – 2. Haruţ, 5. Screciu, 3. Dima, 4. Neciu – 14. Băluţă, 6. Dulca – 8. Moruţan (11 Micovshi 84), 7. Dragomir (C), 10. Măţan (17 Drăguş 68) – 9. Sîntean (19 Moldoveanu 66)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad