Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Suntem o ligă de proști. Să ne sancționeze”

Published

on

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a reacţionat dur după ce zăpada a acoperit terenul şi a împiedicat disputarea partidei dintre FC Botoşani şi Dinamo.
Omul cu banii de la Botoşani susţine că situaţia ar fi trebuit prevenită, iar echipele să nu mai fie chemate la stadion: “Mi se pare că suntem într-o zonă în care lumea devine neserioasă. Suntem o ligă de proşti. Jucăm mâine, poimâine, peste două săptămâni. Ce facem, jucăm la 1? Am avut folie până la ora 6, am avut 70 de oameni. Ce putem face cu ninsoarea asta?

Să ne sancţioneze. Mâine va ninge la fel. Stau oamenii în vestiar şi beau ceai. E o prostie. Regulamentul e semi-idiot. Am plecat de la stadion, nu e nimeni pe stadion. Jucăm fără spectatori cu Dinamo? E ca în Siberia”, a spus Iftime pentru DigiSport.

De asemenea, dinamoviştii au reacţionat şi ei prin vocea lui Ionel Dănciulescu: “Pe aici, pe la Botoşani, încercăm să dăm zăpada cu organizatorii. Este părerea tuturor, că nu trebuie să se joace. Conform regulamentului, trebuie să stăm încă o oră după ora de începere a meciului. În principiu, nu se poate juca. Aşteptăm să avem o şedinţă şi cu observatorul. Vom stabili când putem juca, probabil mâine. Vom încerca să jucăm mâine, la ora prânzului. Dacă nu, vom veni spre Bucureşti. Suntem în vestiar, nici nu am ieşit la încălzire. Ştim că aşteptăm degeaba”,  a declarat oficialul dinamovist pentru aceeaşi sursă.

Sursa: Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad