Connect with us

Politica

Poliţia face angajări din sursă externă. Tot ce trebuie să ştii despre concurs

Published

on

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că începe o nouă etapă în programul de reducere a deficitului de personal cu care se confruntă întreg Ministerul Afacerilor Interne şi scoate la concurs 770 de posturi de ofiţeri poliţie, agenţi de poliţie şi personal contractual.
Peste 3.600 de persoane vor susţine sâmbătă, 17 martie, proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă şi prin reîncadrare, pentru ocuparea posturilor de poliţişti şi personal contractual din Poliţia Română. Pe cele 587 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie vor candida în ultima probă de concurs 3.057 de candidaţi, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post.

De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susţine proba scrisă 564 de persoane. Candidaţii trebuie să se prezinte la sediul unităţii teritoriale de poliţie sau al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, în funcţie de anunţurile pentru fiecare post, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.15.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport.

Candidaţilor care nu sunt prezenţi la ora 10.15 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi ”Neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.
Citeste mai mult pe Adevărul.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad