Connect with us

Sport

Patru medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoșani la International Cup School of Sport din Ucraina

Published

on

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a început anul competițional 2018 cu participarea la competiția internațională “International Cup School of Sport” Kiev Open – ediția a VII-a, desfășurată în capitala Ucrainei, KIEV.
Turneul a aliniat la start în prima zi, la proba de Luptă (Kyorugi) 500 de sportivi din cadrul cluburilor din Ucraina, România, Republica Moldova și Belarus, iar în a doua zi,  la seminarul de pregătire au participat aproape 300 de sportivi.

Delegația botoșăneană a fost formată din 4 sportivi și de antrenorii Denis-Paul MATEI și Jan-Pavel MATEI și au reușit să obțină 4 medalii, după cum urmează:

Locul I: Mario-Alexandru TOFAN;

Locul II: Diana-Nicola MATEI;

Locul III: Andreea CORDUNEANU, Robert-Gabriel DÎRVARIU.

“Ne bucurăm să debutăm în anul competițional la un puternic turneu international și să ne întoarcem cu rezultate deosebite. Școala ucraineană de Taekwondo este una dintre cele mai bune din lume și ne bucurăm că am reușit să reprezentăm România și municipiul Botoșani cu succes. Ne pregătim intens de Campionatele Naționale pentru toate categoriile de vârstă ce vor avea loc în luna aprilie, unde așteptăm rezultate glorioase, cum am obișnuit și până acum”, a declarant președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad