Connect with us

Sport

FC Botoșani – CSU Craiova în Cupa României. Cornel Șfaițer: „Ambele echipe au vrut să joace cu celelalte două semifinaliste”

Published

on

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani, nu și-a dorit pe CSU Craiova în semifinalele Cupei României dar consideră că șansele sunt egale. Ambele echipe echipe au jucat bine pe teren propriu dar în deplasare nu au reușit să obțină rezultate pozitive.
FC Botoșani a câștigat toate meciurile jucate cu CSU Craiova pe stadionul Municipal. În schimb, în deplasare a obținut doar un punct din cinci meciuri.

„E clar că doream un adversar mai accesibil în faza asta. Noi am reușit jocuri bune cu Craiova la Botoșani. Avem cinci victorii pe teren propriu în meciurile cu Craiova. Și la Craiova am făcut jocuri bune, chiar dacă nu am reușit decât o remiză. Ambele echipe au vrut să joace cu celelalte două semifinaliste. Dacă așa au fost sorții, nu ne rămâne decât să ne luptăm, este o dublă manșă și se poate întâmpla orice. Vor fi două meciuri foarte interesante, cu maximă audiență. Am scos CFR-ul, Viitorul, Iașiul, toate echipe de play-off”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

Președintele FC Botoșani speră ca după calificarea în semifinalele Cupei României, jucătorii să aibă un moral mult mai bun și să câștige sâmbătă în fața formației Dinamo.

„M-am bucurat că echipa a arătat altfel și am trecut de starea aia psihică. Mi-aș fi dorit să se termine să se termine 1-0 după 90 de minute. A fost un consum mare de energie. Am fost și i-am felicitat, le-am spus să se odihnească și să se refacă pentru urmează meciul cu Dinamo. Terenul va fi greu și sâmbătă. Am mobilizat toți oamenii și încercăm să avem un teren bun la meciul cu Dinamo. Noi avem unul dintre cele mai bune terenuri din Liga I dar în ziua meciului cu Iași a plouat torențial. Nu puteam face nimic. Când se va încălzi, o să reluăm lucrările la gazon și o să avem din nou un teren foarte bun”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad