Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani – Poli Iași 3-2. C. Enache: „Am văzut o echipă super determinată”

Published

on

FC Botoșani a reușit să se califice în semifinalele Cupei României după ce a trecut cu scorul de 3-2 de CSM Poli Iași, un meci care a durat 120 de minute. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, și-a felicitat jucătorii pentru această performanță.
„Sunt încă sub euforia jocului, a rezultatului și a trăirilor din timpul meciului. A fost numai în extreme în seara aceasta. Nu știu dacă îmi revin în scurt timp dar important este că finalul este unul cu happy-end. Mă bucur că jocul a fost un spectacol pentru că au fost oameni care au venit și au suferit alături de noi. Dacă au apreciat spectacolul, pentru noi este un obiectiv important. Să le acordați jucătorilor meritul cuvenit pentru că în seara asta am văzut o echipă super determinată, dispusă la efort, care a fost superunită. Din Cupa României ne-am făcut un al doilea obiectiv încă dinainte. Dacă am pierdut unul din obiective, era absolut obligatoriu să punem tot ce e mai bun pentru a realiza obiectivul ăsta. Toți au înțeles și mă bucur că și-au dat seama că își pot creea o imaginea”, a spus Costel Enache care a evitat să spună ce adversar își dorește în semifinale.

Unul dintre cei mai buni jucători botoșăneni din meciul cu Poli Iași a fost portarul Eduard Pap. Deși a evoluat foarte puțin în acest sezon, Pap a demonstrat că poate fi o soluție și în campionat.

„Sunt posturi în care gândim într-un anumit mod. Am spus din start că avem concurență foarte bună pe fiecare post. Edi este un super băiat, un coleg de încredere și un portar de valoare. Tot timpul ne vom baza pe asemenea oameni”, a mai spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad