Connect with us

Sport

Turneu de tenis de masă dominat de botoșăneni FOTO&VIDEO

Published

on

Clubul Sportiv ARDEX Botoșani a organizat sâmbătă al treilea turneu de tenis de masă din acest an. „Cupa Primăverii” a adunat la start 20 de jucători amatori din județele Moldovei care s-au întrecut pentru premiile și punctele oferite.
Chiar a fost un turneu la care au participat jucători amatori, orgoliile au fost mari. Dacă la precedentul concurs organizat de Clubul Sportiv ARDEX, podiumul a fost ocupat de sportivi din alte județe, de această dată, botoșănenii au reușit să se impună. Turneul a fost câștigat de botoșăneanul Marius Chiriac care l-a învins în finală pe Ioan Ureche. Pe locul trei s-a clasat Costică Vieru iar pe patru Marian Gagea. Pe locurile 5-8 s-au clasat Aparaschivei Marcel (Botosani), Stefan Narcis (Botosani), Lucic Corneliu (Suceava) și Tanase Gabi (Suceava).

„Clubul Sportiv ARDEX Botoșani a organizat a doua ediție a Cupei Primăverii. Suntem la al treilea concurs organizat în 2018, prezența a fost mulțumitoare, 20 de jucători din județele Moldovei. Au fost jucători foarte buni, apropiați ca valoare. În anul 2017, Clubul Sportiv ARDEX Botoșani a organizat un număr de 27 de turnee. Anul acesta am început în forță, organizăm turnee la nivel național. Intenția este să organizăm peste 30 de turnee din care cel puțin unul pe lună de nivel național. La nivelul județului Botoșani se organizau puține turnee de tenis de masă și de aceea am luat inițiativa. Pe lângă premiile în cupe, medalii și puncte, se oferă puncte în circuitul amator din România. Este un clasament care cuprinde peste 5000 de jucători. Cu cât participă la mai multe turnee, acumulează mai multe puncte și urcă în clasament”, ne-a spus Doru Viorel Popescu, președintele Clubului Sportiv ARDEX Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad