Connect with us

Administratie

Sunt și primari PNL mulțumiți de buget: Este mult mai bun decât anul trecut

Published

on

Niciun primar din județul Botoșani nu știe formula Ministerului de Finanțe, de alocare a banilor către primării, dar mulți dintre ei sunt mulțumiți de sumele primite anul acesta. Printre primarii mulțumiți sunt și o parte dintre liberali.
Comuna Ripiceni a primit anul acesta cu un milion de lei mai mult decât în 2017 iar primarul liberal Gabriel Talef spune că nu va avea nicio problemă în ceea ce privește cheltuielile de salarizare și funcționare.

„Bugetul este mult mai bun decât anul trecut, acoperim salarizarea, cheltuielile materiale, iluminatul public, salubrizarea. Partea de funcționare este asigurată sută la sută, inclusiv pentru persoanele cu handicap. Față de anul trecut, bugetul este mult mai bun. În 2017 am avut de la Ministerul Finanțelor aproximativ 400.000 de lei iar anul acesta avem aproape 1,4 milioane. Cu tot cu veniturile proprii și banii de la CJ ajungem la aproape 2,3 milioane de lei. În 2017 am avut mari probleme, am rămas cu restanțe la utilități”, ne-a spus Gabriel Talef, primarul comunei Ripiceni.

Cât privește investițiile, în luna mai încep lucrările la rețeaua de canalizare a comunei Ripiceni. De asemenea, în partea a doua a anului ar putea demara lucrările la dispensarul medical și drumurile de interes local.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad