Connect with us

Politica

Încep EXECUȚIILE în PNL: criterii de evaluare nemaivăzute pe scena politică

Published

on

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scăpat de problemele în justiție și acum se pregătește să își impună dominația totală asupra filialelor județene ale PNL. Surse din conducerea PNL susțin, pentru STIRIPESURSE.RO, că ar tebui înlăturați 10 președinți de filială incomozi pentru Orban, iar pentru asta, la Consiliul Național al PNL, de duminică, se instituie criterii de evaluare nemaivăzute în România.
Liderii de filială ai PNL vor fi nevoiți să extrem de activi în mediul online, dacă vor să treacă proba de foc la evaluarea națională. Fiecare filială va trebui să aibă conturi oficiale de Facebook, conturi secundare, grupuri de Facebook și există obligația de a promova mesajele lansate de liderii PNL la nivel național.

”6. Comunicarea online

6.1. Fiecare filială va dezvolta o pagină de Facebook și un site propriu care va prezenta zilnic activitatea reprezentanţilor filialei locale și va prelua mesajele naţionale transmise prin site-ul şi pagina de Facebook naţională.

Exemplu: numele paginii de Facebook – PNL Arad.

Exemplu: numele siteului – www.pnlarad.ro.

6.2. Fiecare membru al PNL cu funcție de conducere în partid sau în administrația locală, precum și parlamentarii PNL trebuie să îşi dezvolte un cont de Facebook prin care să transmită, zilnic, mesajele Partidului Naţional Liberal şi să comunice periodic cu cetăţenii prin intermediul contului personal.

Citește mai multe pe Stiripesurse.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad