Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani – Poli Iași: Meciul care poate salva un sezon

Published

on

FC Botoșani va juca marți după amiază, de la ora 17.30, pe teren propriu, împotriva formației Poli Iași, în sferturile Cupei României. După ratarea play-off-ului, Cupa României a devenit principalul obiectiv pentru echipa antrenată de Costel Enache.
Îngrijorător este faptul că FC Botoșani nu marchează. În ultimele opt meciuri oficiale, echipa antrenată de Costel Enache a marcat doar trei goluri, toate din penalty.

„E foarte greu să îmbunătățim lucrurile în 2-3 zile. Credeți că în 2-3 zile putem face mare lucru și orice șut la poartă va fi gol. Asta vine tot dintr-o execuție, din încrederea jucătorilor. Au arătat calitate până acum. Nu uită nimeni fotbal sau nu devine peste noapte un jucător mai puțin valoros. Ideea este că e nevoie de puțină concentrare iar decizia finală să fie un pic mai rapidă”, a spus Costel Enache după egalul de pe teren propriu cu Juventus, din prima etapă a play-out-ului.

Enache se așteaptă la un meci foarte greu și consideră că Poli Iași va încerca să câștige Cupa României pentru a ajunge în Europa League. Aflată pe locul 6 în play-off, gruparea din Copou are șanse mici de a prinde un loc care asigură calificarea în cupele europene.

„Probabil vor fi schimbări pentru meciul cu Iași. O să încercăm să aliniem o echipă care să aducă prospețime și un echilibru ofensiv-defensiv. Toți jucătorii sunt importanți pentru noi. Cei de la Iași vor fi foarte motivați, e o echipă cu un moral bun, o echipă care își poate urmări un obiectiv foarte bun prin Cupa României. Din situația lor, e destul de greu să acceseze cupele europene”, a mai precizat antrenorul botoșănean”, a mai afirmat antrenorul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad