Connect with us

Sport

3 goluri marcate în opt meciuri de FC Botoșani. Toate din penalty

Published

on

FC Botoșani traversează o criză fără precedent de la promovarea în Liga 1. În ultimele opt meciuri jucate, FC Botoșani a marcat doar trei goluri, toate din penalty. Ultimul gol din acțiune a fost marcat pe 24 noiembrie 2017 în meciul cu CSU Craiova.
În pauza de iarnă, FC Botoșani a renunțat la toți atacanții din lot. Au plecat Daniel Popa, Elek, Tîrnovan, Kuku și Ciaccheri iar în locul lor au venit Golubovic și Mircea Axente, doi atacanți cu experiență în Liga 1. Cu toate acestea, jocul echipei nu s-a îmbunătățit. Ba din contra, cei doi nu ajută echipa nici măcar cât o făceau Popa sau Kuku.

FC Botoșani a încheiat anul 2017 cu trei înfrângeri consecutive: 0-3 cu Chiajna, 0-3 cu FC SB și 1-2 cu Astra. În 2018, FC Botoșani a jucat cinci meciuri și a marcat două goluri. A remizat de două ori cu Juventus pe teren propriu, fără a reuși să marcheze măcar un gol, a pierdut la Iași și la Constanța și a învins pe Gaz Metan. Toate cele trei goluri marcate în ultimele opt etape au fost din penalty și au avut același autor: Mihai Roman. De altfel, în ultimele opt etape, Mihai Roman a fost singurul jucător capabil să facă diferența în ofensivă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad