Connect with us

Sport

Ionuț Lupescu a venit în campanie la Botoșani. V. Iftime: „Am văzut ofertele și trebuie să deliberăm. Nu avem un vot dinainte dat”

Published

on

Ionuț Lupescu a venit astăzi la Botoșani pentru a se întâlni cu autoritățile locale și cu reprezentanții cluburilor de fotbal din județ. Fostul mijlocaș al naționalei candidează pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal la alegerile din 18 aprilie.
Ionuț Lupescu s-a întânit cu primarul Cătălin Flutur, cu oficialii clubului FC Botoșani și cu reprezentanții AJF și a cluburilor sportive din județ. Deși s-a spus că FC Botoșani îl va susține în continuare pe Răzvan Burleanu, actualul președinte FRF, patronul Valeriu Iftime a infirmat. El a precizat că decizia încă nu este luată.

„Am avut o întâlnire cu domnul Lupescu. A fost un dialog interesant. Am avut o întâlnire și cu Burleanu și toată echipa care a fost la Botoșani. Am văzut ofertele și trebuie să deliberăm. Nici pe departe nu poate fi vorba că mergem pe mâna domnului Burleanu. Ei sunt în campanie, vin, ne întâlnim, ca orice club civilizat. Vedem prestația candidaților. Cel care a fost are niște lucruri făcute și am văzut niște documente. Cel care vrea să vină este un om civilizat, ne-a spus ce vrea să facă. Nu am spus că avem un vot dinainte dat. Noi am avut o relație bună cu FRF și vom avea în continuare, indiferent cine va fi la federație. Atâta timp cât este o relație constructivă, transparentă și ne dă informații. I-am și spus lui Ionuț Lupescu că avem o colaborare civilizată cu Federația Română de Fotbal. Dacă se va schimba conducătorul, nu vrem să schimbăm modul de lucru. Ionuț Lupescu trebuie să aibă în echipă oameni de business buni. El are o imagine bună, e un timp echilibrat și un om serios care a făcut ceva în fotbal dar business-ul în fotbal îl fac oamenii de afaceri. E foarte important să ai credibilitate. Fotbalul românesc suferă de credibilitate. El trebuie să vină cu o echipă managerială bună. Domnul Lupescu spune că nu are nicio legătură cu Mircea Sandu, Kassai și Prunea”, a spus Valeriu Iftime.

Ionuț Lupescu (49 de ani) are 74 de meciuri jucate pentru național României și 6 goluri marcate. A participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994 și la două Campionate Europene. A debutat în Liga 1 la vârsta de 17 ani, la Dinamo București. Apoi s-a transferat la Bayer Leverkusen pentru care a jucat 184 de meciuri. Între 1996 și 1998 a evoluat pentru Borussia Monchengladbach. Până în 2002 când și-a încheiat cariera, a mai jucat pentru Dinamo, Bursaspor și Al-Hilal. A făcut școala de antrenori în Germania dar a practicat doar câteva luni această meserie la FCM Bacău și FC Brașov. A făcut parte din staff-ul lui Mircea Sandu la Federația Română de Fotbal, ocupând funcția de director general, după care a lucrat la UEFA, fiind director al Comisiei Tehnice.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad