Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus 0-0. M. Baciu: „M-aș bucura ca toate echipele să fie atât de primitoare cum e Botoșaniul”

Published

on

Dacă Juventus București ar juca doar la Botoșani, ar avea șansă să scape de la retrogradare. În acest an, echipa antrenată de Marius Baciu a venit de două ori pe Municipal și de fiecare dată a plecat cu câte un punct.
După meciul de astăzi, tehnicianul bucureștenilor s-a declarat foarte mulțumit de punctul obținut și încă mai speră să-și salveze echipa de la retrogradare.

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci frumos. Am întâlnit printre cele mai bune echipe din play-out, o echipă care nimeni nu credea la începutul acestui miniretur că nu va fi în play-off, cu jucători masivi, cu jucători cu viteză foarte bună și o echipă destul de bine închegată. Sunt foarte mulțumită de randamentul jucătorilor mei, am avut destul de mari probleme. Eu cred că astăzi puteam marca. Nu avem cum să nu fim mulțumiți cu acest rezultat. Mie mi-a plăcut tot timpul în Moldova și apreciez foarte mult oamenii de aici. E o zonă frumoasă. Chiar mă simt bine. M-aș bucura ca toate echipele să fie atât de primitoare cum e Botoșaniul”, a spus Marius Baciu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad