Connect with us

Evenimente

Astăzi, ora 20.00: Doi concurenți la iUMOR vin pentru un spectacol de stand-up comedy la Restaurantul Premier Botoșani

Published

on

Victor Drăgan și Adrian Gherghe vin în această seară la restaurantul hotelului Premier Botoșani ca să-i distreze pe botoșăneni. Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe si Victor Drăgan sunt doi dintre cei mai indragiti comedianti din tara.

Gabriel Gherghe in finala iUmor https://www.youtube.com/watch?v=Dh-5zrbVB24

Victor Dragan la iUmor – https://www.youtube.com/watch?v=Co93UIYBMwY

Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan
Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad