Connect with us

Evenimente

Șofer prins după o urmărire de 15 kilometri

Published

on

La data de 06.03.2018, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism cu numere de înmatriculare aparţinând statului german.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 15 km, fiind identificat pe raza localităţii Ibăneşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale autovehiculului sunt expirate din data de 10.01.2018.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recolatarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad