Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus. St. Cucu: „Mă așteptam să joc. Consider că aduceam un plus echipei”

Published

on

Mijlocașul Stelian Cucu a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon aproape jumătate de an dar și-a pierdut locul în primul 11. Antrenorul Costel Enache preferă alți jucători la mijlocul terenului iar asta îl nemulțumește pe Cucu.
Jucătorul botoșănean se declară dezamăgit de faptul că antrenorul Costel Enache nu mizează pe el și consideră că ar fi putut ajuta echipa să ajungă în play-off, în cele patru meciuri din 2018.

„Va fi un meci de luptă. Nu știu cât de dificil va fi acest meci dar mă aștept la un meci de luptă. Nu știu cum va fi terenul. Pornim la un nou drum, ce a fost în campionat a trecut. Toată lumea spune că presiunea și-a spus cuvântul. Pentru mine nu a fost o presiune. Atât s-a putut. Eu spun că suntem mai valoroși decât cei de la Juventus. Că nu s-a văzut în campionat… Ne-a mai rămas Cupa României. Ne gândim la meciul de cupă dar deocamdată să trecem de Juventus. Sunt puțin dezamăgit că nu prea am jucat. Mă așteptam să joc. Consider că aduceam un plus echipei. Decizia a fost a antrenorului, el a alcătuit un 11 și respect deciziile lui”, a spus Stelian Cucu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad