Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus. Costel Enache: „Nu avem obiectiv de a ne lua o revanșă. Nu ei sunt vinovați”

Published

on

Juventus București, echipa care a încurcat pe FC Botoșani în lupta pentru play-off, revine pe Municipal pentru primul meci oficial din play-out. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, spune că nu are o revanșă de luat dar vrea să înceapă play-out-ul cu o victorie.
FC Botoșani începe play-out-ul de pe primul loc, cu 20 de puncte. Juventus este pe ultimul loc, cu doar 6 puncte. Echipa pregătită de Costel Enache are obiectiv păstrarea locului șapte în timp ce bucureștenii speră să e salveze de la retrogradare.

„Cei de la Juventus au jucat pentru ei. Nu cred că au avut ambiția de a ne lăsa pe noi într-o zonă mai de mijloc. Nu ei sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat. Noi nu am avut eficiență la finalizare. Chiar zilele acestea am revăzut meciul cu Juventus. Nu am multe de reproșat jucătorilor, au încercat, s-au luptat. Nu avem obiectiv de a ne lua o revanșă sau de a căuta pe alții vinovați pentru greșelile noaste. Trebuie să învățăm din ce am greșit și să nu repetăm. Putem face alte greșeli dar nu aceleași”, a spus antrenorul Costel Enache.

În momentul de față, jucătorii echipei FC Botoșani nu mai au presiunea rezultatelor iar jocul echipei s-ar putea schimba în bine. Antrenorul Costel Enache speră ca elevii săi să fie motivați și în play-out.

„Nu cred că o să vedem diferențe foarte mari, spectaculoase. Poate nu mai e o presiune foarte mare dar în același timp, aveam și o motivație foarte bună. Nu știu dacă acum, jucătorii găsesc din locul șapte o motivație la fel de bună ca play-off-ul. Și eu trebuie să mă întreb dacă este același lucru. E clar că oiectivul play-off ne-a ocupat mintea în totalitate. Golul rămas trebuie umplut cu ceva”, a afirmat Costel Enache. Tehnicianul botoșănean nu va putea miza în meciul de vineri pe Andrei Dumitraș și pe Tiberiu Serediuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad