Connect with us

Sport

Trei medalii cucerite de botoșăneni în întrecerea pe echipe la CN de Qwan Ki Do GALERIE FOTO

Published

on

Sportivii botoșăneni au reușit să cucerească trei medalii în întrecerea pe echipe, la Campionatul Național de Qwan Ki DO care a avut loc în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.
În doua zi de întreceri, la categoria 11-12 ani, echipa clubului SINH DAU Botoșani formată din Sebastian Murariu, Ștefan Petrea și Constantin Petrea s-a clasat pe primul loc. Tot ieri, au mai fost obținute încă două medalii de bronz de către clubul DAO Botoșani. Una în proba feminină prin echipa formată din Ecaterina Amos, Bianca Hrițcu și Ioana Duceac și a doua în întrecerea băieților prin Ștefan Tîmpău, Andrei Chebac, Radu Romaniuc și Gabriel Gogoașă.

Timp de două zile, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoșani a găzduit Campionatul Național de Qwan Ki Do, competiție destinată copiilor cu vârsta de maxim 12 ani. Peste 500 de sportivi din mai multe județe ale țării au participat la acest campionat național iar nivelul competiției a fost unul ridicat.

Asistența medicală la ediția de anul acesta a Campionatului Național Qwan Ki Do a fost asigurată de centrul de recuperare WorkTape Botoșani. Medicul și fizioterapeuții centrului WorkTape Botoșani le-au acordat îngrijiri medicale sportivilor care au suferit accidentări în timpul competiției.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad