Connect with us

Economic

Doi artiști cu 9 milioane de vizualizări pe YouTube vin pe 9 martie la Restaurantul Premier pentru un super show de comedie

Published

on

Victor Drăgan și Adrian Gherghe vin pe 9 martie la restaurantul hotelului Premier Botoșani ca să-i distreze pe botoșăneni. Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe si Victor Drăgan sunt doi dintre cei mai indragiti comedianti din tara.

Gabriel Gherghe in finala iUmor https://www.youtube.com/watch?v=Dh-5zrbVB24

Victor Dragan la iUmor – https://www.youtube.com/watch?v=Co93UIYBMwY

Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan
Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )