Connect with us

Economic

Ferma Apicolă Marineac pregătește o surpriză botoșănenilor: Covrigi calzi și ceai cu lavandă și miere la târgul de pe Pietonalul Unirii

Published

on

Ferma Apicolă Marineac continuă să facă surprize botoșănenilor. După succesul avut la târgul de Crăciun, apicultorul Iustin Marineac s-a decis ca împreună cu simigeria Petru și un producător de lavandă din județul Botoșani, să pregătească o surpriză botoșănenilor.

Mâine, între orele 9.00 și 12.00, Ferma Apicolă Marineac va oferi botoșănenilor care vin pe Pietonalul Unirii câte un covrig cald și câte un pahar cu ceai de lavandă și miere de albine. Apicultorul Iustin Marineac are o colaborare de aproximativ șase ani cu simigeria Petru iar acum, cele două branduri au decis să colaboreze și să le facă o surpriză botoșănenilor.

„Fiind termperaturi scăzute în aceste zile, m-am gândit să le fac o surpriză botoșănenilor. Mâine, între orele 9.00 și 12.00, le vom oferi tuturor celor care vor veni pe Pietonalul Unirii, câte un covrig cald și un pahar cu ceai de lavandă și miere de albine. Avem o colaborare de aproximativ șase ani cu simigeria Petru iar mierea folosită la covrigii cu nucă provine din Ferma Apicolă Marineac. Acum am decis să facem o acțiune împreună pentru botoșăneni să le oferim covrigi calzi cu miere de albine”, ne-a spus Iustin Marineac.

Ferma Apicolă Marineac va veni la târgul organizat de Primăria Botoșani împreună cu Direcția Agricolă, cu mai multe sortimente de miere, păstură, polen și alte produse sută la sută naturale.

Mai citește:

Ferma Apicolă Marineac a venit la Târgul de Crăciun din Botoşani cu noile produse: Miere de zmeură, miere cu citrice şi miere cu nuci, alune şi merişoare GALERIE FOTO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad