Connect with us

National

Universitatea din Suceava întrerupe cursurile din cauza gerului şi a problemelor la sistemul de termoficare

Published

on

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a hotărât, duminică, sistarea cursurilor luni şi marţi, din cauza frigului şi a problemelor sistemului de termoficare centralizată a oraşului, care nu poate asigura încălzirea corespunzătoare a căminelor şi a sălilor de curs.
Conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a suspendat, din cauza gerului, activităţile didactice, luni şi marţi, şi a decis reprogramarea acestora, din cauza problemelor existente cu sistemul de termoficare al oraşului Suceava, care nu poate asigura încălzirea căminelor şi a sălilor de curs ale USV.

“Având în vedere avertizările meteorologice şi problemele sistemului de termoficare centralizată din oraşul Suceava, Consiliul de Administraţie al Universităţii a decis reprogramarea activităţilor didactice din zilele de 26 şi 27 februarie 2018, cu excepţia celor desfăşurate în cadrul anului 4 din programele de licenţă ale domeniului fundamental Ştiinte Inginereşti. Reprogramarea activităţilor didactice se va efectua după un orar stabilit de fiecare facultate în parte, pe parcusul semestrului. (…) Activităţile didactice vor fi reluate, conform orarelor stabilite, începând de miercuri, 28 februarie 2018”, a anunţat conducerea USV, duminică.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad