Connect with us

Sport

FC Botoșani nu renunță la vedetele Golubovic, Axente, Golofca sau Achim

Published

on

Bojan Golubovic, Mircea Axente, Cătălin Golofca și Vlad Achim au fost aduși în această iarnă pentru a ajuta FC Botoșani să prindă play-off-ul. Aceștia au fost la fel de buni ca Esteban, Kuku, Elek ori Tîrnovan, jucători care au fost trimiși să-și caute echipe.
Chiar dacă cei patru au jucat foarte slab, antrenorul Costel Enache nu se gâște să renunțe la ei dar recunoaște că și-a pus speranțe în acești fotbaliști cu experiență.

„Nu putem. Luăm jucătorii și după două meciuri îi dăm afară? Sunt oameni, au venit într-un mediu nou, în niște condiții noi, așteptăm. Când s-au pus pe listă transferurile, transferuri la care am lucrat toți din club, toată lumea a crezut în ele. Se pot întâmpla lucruri să nu cadă pe proiect, pe schemă. Nu trebuie să luăm lucrurile așa, au nevoie de adaptare. Și noi așteptam ca imediat cum ajung să producă eficiență. Nu s-a întâmplat asta”, a spus Costel Enache.

Întrebat dacă va miza în continuare pe jucătorii împrumutați de FC SB, Costel Enache a răspuns: „E o întrebare interesantă dar fără răspuns deocamdată. Pentru a realiza obiective, e nevoie de fiecare din jucători”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad