Connect with us

Sport

Costel Enache: „Dacă eu sunt principalul vinovat, îmi asum. Mai sunt trei luni de contract. Scăpați repede de mine”

Published

on

Antrenorul Costel Enache și-a asumat ratarea play-off-ului dar în același timp a părut deranjat nimeni altcineva din club nu își mai asumă eșecul. El a recunoscut că a greșit în momentul în care s-a bazat prea mult pe jucătorii veniți în iarnă.
„Cele patru etape erau importante și eu îmi asum o oarecare greșeală. Omogenitatea și continuitatea probabil erau mai importante decât implanturile noi. Dacă eu sunt principalul vinovat, îmi asum. Ideea este că vorbim de un club. Cu toții trebuie să ne asumăm. Dacă obiectivele imediat apropiate nu sunt realizabile, cred că munca mea nu mai are niciun rost”, a declarat Costel Enache.

Întrebat de contractul pe care îl are cu FC Botoșani, Enache a răspuns: „Mai sunt trei luni de contract. Scăpați repede de mine. Nu e o problemă. Contractul este pe un an”.

Costel Enache a făcut o analiză a jocului echipei și spune că play-off-ul s-a ratat din cauza ineficienței din atac. El consideră că raportat la ocaziile avute, FC Botoșani nu avea voie să nu prindă play-off-ul.

„Când am plecat la drum nici nu aveam obiectiv play-off-ul. Ni l-am creat, l-am construit și am fost foarte aproape de el. Dezamăgirea este că nu am mai pierdut niciodată nimic care era aproape palpabil. Aia e durerea mea cea mai mare. Noi am avut în mână lucrul ăsta și l-am lăsat să ne scape. Nici măcar nu ni l-au luat alți. Trebuie să văd și partea bună. Am avut perioade bune, am văzut jucătorii că suferă și pentru mine este important. Am văzut suferință și regrete. Am avut oportunități, ocazii foarte mari. Marcăm greu deși ajungem destul de mult la poartă. M-am consumat în toată vacanța și am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat în meciurile cu Steaua și Astra. În cele două meciuri, adversarul nu a avut niciun corner iar noi am avut 13 cornere. În cele două meciuri am șutat de 34 de ori la poartă iar Steaua și Astra au șutat în total de 13 ori la poarta noastră. Lucrurile astea spun ceva. Tot încercăm, ne-am antrenat destul de greu iar la finalizare e vorba de lucruri de finețe și de detalii. Nu la Viitorul am pierdut noi play-off-ul. A fost acea perioadă de cinci meciuri în care nu am fost eficienți”, a mai declarat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad