Connect with us

Sport

ATITUDINE DE CĂPITAN. Florin Acsinte: „Le cer scuze suporterilor. Garantez că sâmbătă echipa va arăta altfel și va câștiga”

Published

on

Fundașul stânga Florin Acsinte a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în vestiarul FC Botoșani după ratarea play-off-ului. Fostul căpitan al echipei a încercat să-i mobilizeze pe colegii lui și promite victoria în meciul cu Gaz Metan.
„Nu am crezut că această echipă nu prinde play-off-ul. E frustrant. Mi s-a rupt sufletul când i-am văzut pe băieți cât au suferit. Ăsta este fotbalul, trebuie să fim o echipă puternică mental iar de la meciul cu Mediaș să începem să câștigăm puncte. La noi, problema nu a fost una fizică ci mentală. După meciul cu Viitorul, ne-am strâns în vestiar și am zis să începem o nouă etapă, să strângem puncte și să terminăm pe locul 7. Locul 7 este și un obiectiv personal. În cupă, le-am spus băieților că avem o șansă foarte mare să ajungem în finală. E meciul cu Iași după care urmează semifinala și finala. Trebuie încredere, să ridice capul sus și să gândească pozitiv că se pot face rezultate. Eu am speranța și garantez că sâmbătă echipa va arăta altfel și va câștiga acest meci. Le cer scuze suporterilor și sper să vină la meci într-un număr cât mai mare. Sâmbătă o să fie o altă față a acestei echipe”, a spus Florin Acsinte, fundaș stânga FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad