Connect with us

AGRICULTURA

Ionică Nechifor a fost numit vicepreședinte LAPAR

Published

on

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți și totodată secretar general al Federației ROMOVIS, a fost numit astăzi în funcția de vicepreședinte al Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).
Potrivit Agroinfo.ro, Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) s-a întrunit miercuri, 21 februarie 2018, în Adunare Generală. La această ședință au participat doar președinții organizațiilor județene, membre în LAPAR, și membrii Consiliului Director. După demisia fermierului Nicolae Sitaru din funcția de vicepreședinte, echipa de conducere LAPAR a numit alți doi vicepreședinți.

Spre deosebire de anul trecut anul acesta am avut și un capitol cu alegerile. S-a completat schema LAPAR cu doi vicepreședinți și un membru supleant. Subiectele dezbătute s-au axat pe raportul de activitate, nivelul cotizațiilor și propunerile pentru activitate. Ca o noutate, lista vicepreședinților s-a completat cu doi colegi, astfel, domnii Liviu Precup și Alexandru Baciu, plus un vicepreședinte de la ROMOVIS, ca o înțelegere între cele două organizații, a fost delegat de organizația ROMOVIS, în persoana domnului Ionică Nechifor.

Au fost subiecte interesante, s-a discutat și activitatea LAPAR în cadrul organizației ELO (European Landowners Organisation n.r.), în cadrul grupurilor de lucru de la Bruxelles. Tot astăzi, am avut o afiliere la LAPAR din partea organizației producătorilor agricoli din județul Giurgiu care, de astăzi, sunt membri cu drepturi depline în LAPAR, a declarat Laurențiu Baciu, președintele LAPAR, imediat după ce s-a încheiat Adunarea Generală.

Laurențiu Baciu a adăugat că LAPAR rămâne una dintre cele mai puternice și eficiente organizații profesionale din România în ciuda ultimelor disensiuni stârnite în interior.

Sursa: Agroinfo.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad