Connect with us

Evenimente

Elev în stare gravă după ce a fost bătut în toaleta școlii. A fost transportat la Iași

Published

on

Un elev în vârstă de 17 ani este în stare gravă după ce ar fi fost lovit de un coleg, în timp ce se afla în toaleta școlii. Incidentul a avut loc astăzi la prânz iar în această seară, elevul a fost transportat cu o ambulanță la Iași.
Potrivit rudelor, P.P. este elev la Școala de Cooperație din Botoșani, în clasa a XI-a. Astăzi la prânz, acesta a mers la toaleta școlii iar la un moment dat a fost lovit de către un coleg. A căzut cu capul de chiuvetă după care a rămas inconștient. În primă fază, cadrele didactice nu au sunat nici la ambulanță și nici la poliție. Ulterior, a fost transportat de către doi profesori la spitalul de Pediatrie, apoi a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, unde a fost diagnosticat cu fractură occipitală iar în această seară medicii au decis să-l transfere la Iași.

„Am fost sunat de dirigintă că e cu băiatul la spital. Mi-a zis că a fost un caz, că a venit unul în baie, l-a prins, l-a bătut și l-a găsit cineva după o oră. Acum e dus la Iași. Trebuia să cheme poliția, să vadă cine i-a tras, ce s-a întâmplat. Trebuia să ia cineva măsuri. Am încercat să vorbesc cu băiatul dar el nu știe nimic din ce s-a întâmplat. L-au dus în clasă și apoi l-au dus cu o mașină la spital. El nu mai știa nimic. Trebuia să vină acolo o ambulanță. Eu sunt din comuna Sulița și nu am reușit să ajung la spital. A mers o cumnată care mi-a spus că are hematom, capul spart și trebuie dus la Iași. Copilul stă în gazdă în Botoșani”, ne-a spus Vasile Pădureț, tatăl copilului.

Din păcate, în această seară nu am mai putut lua legătura cu reprezentanții unității de învățământ pentru un punct de vedere oficial.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad