Connect with us

Administratie

Teren de fotbal, pistă pentru role și nocturnă, într-o comună din județul Botoșani. Toate cu fonduri europene

Published

on

În cursul acestui an se va amenaja în comuna Ripiceni o bază sportivă modernă și care va putea fi folosită pentru minifotbal, baschet, handbal, volei și tenis de câmp. Baza va fi amenajată pe o suprafață de 60.000 mp în zona centrală a localității.
Gabriel Talef, primarul comunei Ripiceni, spune că investiția va fi de aproximativ 100.000 de euro iar proiect este finanțat prin GAL Valea Bașeului de Sus.

„Voi face pe GAL o bază sportivă. Este vorba de un teren de minifotbal, handbal, baschet, o pistă pentru role, nocturnă, vestiare. Investiția este de aproximativ 100.000 de euro. Deja am avut vizita în teren. Așteptăm să fim chemați la AFIR Iași pentru a semna contractul. Eu tind să cred că viitorul va fi pe GAL-uri și FLAG-uri. Dacă așteptăm proiecte de milioane de euro, vor fi niște iluzii zadarnice. În exercițiul trecut, GAL-ul Valea Bașeului de Sus a avut o absorbție de 99%. În acest exercițiu, toate comunele am depus proiecte, s-a făcut o verificare și așteptăm semnarea contractelor”, ne-a spus Gabriel Talef, primarul comunei Ripiceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad