Connect with us

Sport

Iftime îi face încălzirea lui Moruțan. Urmează bălăcăreala lui Becali: „E un bătrânel. Are deja maşină, gagică, bani mulţi. E moartea fotbalistului român”

Published

on

Timp de jumătate de an, Olimpiu Moruțan a fost cel mai mediatizat tânăr jucător român. Laude peste laude, negocieri, discuții, oferte… În pauza de iarnă, Becali a băgat adânc mâna în buzunar și a plătit pentru a fi sigur că îl va avea din vară pe Moruțan.
După ce a semnat cu FC SB, „perla Botoșaniului” parcă a uitat fotbalul. Nu a mai demonstrat absolut nimic deși în față nu a avut niște super jucători, a fost indolent și dat impresia că deja este plictisit de fotbal chiar dacă nu are nici măcar 19 ani.

Atitudinea lui Moruțan l-a enervat pe Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, care nu și-a menajat vedeta. Acesta este abia începutul pentru fotbalistul comparat cu Hagi. Dacă va avea astfel de evoluții și la FC SB, Moruțan va deveni ținta lui Gigi Becali care nu se ferește să-și critice jucătorii în public.

“Dumnezeu ne-a dat ocazii de singur cu portarul, dar dacă Axente are orbul găinii şi trage ca prostul în portar… Să fii sută la sută convins că eşti în play-off şi să vezi cum îţi fug şansele e acelaşi lucru când îi iei săracului şunca din fasole. Noi am rămas cu fasole rece, şunca o mănâncă alţii.

Dacă-l comparaţi pe Moruţan cu Hagi, iertaţi-mă. Comparaţi TGV-ul cu tractorul. Ăla e fotbalist. Se vedea când Ianis punea piciorul pe minge, ce execuţie. Moruţan e un bătrânel. Are deja maşină, gagică, bani mulţi. El e deja la FCSB. E moartea fotbalistului român, a talentatului care crede că a ajuns în capătul liniei, când el de fapt se află pe buza prăpastiei”, a spus Valeriu Iftime la Telekom Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad