Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoșani 2-1. MURĂTURILE LUI ENACHE MERG ÎN PLAY-OUT / LIVE

Published

on

După o remiză cu Juventus București și o înfrângere la Iași, FC Botoșani s-a deplasat la Constanța pentru meciul cu Viitorul, ultima șansă de a mai spera la play-off.
Antrenorul Costel Enache a început cu o formulă surprinzătoare, cu Roman, Achim, Moruțan și Golubovic în atac, formulă pe care nu a mai folosit-o până acum.

În minutul 5, Achim îi pasează foarte bine lui Golubovic dar “pensionarul” din atacul FC Botoșani nu este în stare să preia și să șuteze pe poarta Viitorului. În minutul 9, Roman îl păcălește pe olandezul De Nooijer, cade în careu iar arbitrul Horațiu Feșnic dictează penalty. Tot Mihai Roman execută și reușește să marcheze.

Replica Viitorului vine în minutul 17, Cristi Ganea reia cu capul dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Cobrea. Două minute mai târziu, Ianis Hagi șutează din marginea careului dar Cobrea respinge.

În minutul 30, FC Botoșani este aproape de a majora avantajul în urma unei acțiuni prelungite. Vlad Achim a șutat plasat la colțul lung dar Cojocaru reușește să respingă în corner. Patru minute mai târziu, Ianis Hagi șutează din marginea careului și îl învinge pe Cobrea.

FC Botoșani a avut șansa de a reveni în avantaj dar Golobovic nu este în stare să marcheze din șase metri. Răspunsul campioanei vine imediat, Chițu reia bine cu capul dar Cobrea respinge.

Enache îl scoate la pauză pe Moruțan și îl introduce pe Golofca. Repriza secundă începe cu Viitorul în atac dar Mladen nu reușește să reia pe poartă.

În minutul 60, Ianis Hagi execută bine o lovitură de la 20 de metri dar trimite în bara porții lui Cobrea. Zece minute mai târziu, Golubovic și Roman au șansa de a marca dar tratează faza ca la un meci amical.

În prelungirile partidei, Axente putea profita de o gafă a portarului Cojocaru dar șutează în goalkeeper după care mingea ajunge la Andrei Ciobanu care îl învinge pe Cobrea cu un șut de la 25 de metri. Partida se încheie cu victoria echipei lui Hagi care face 41 de puncte și scapă de emoțiile play-off-ului.

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Cr. Băluță, Cr. Ganea – Vână, I. Hagi, Chițu
Rezerve: Tordai, Ghiță, Ciobanu, Mățan, Mailson, Gavra, D. Dumitrescu

FC Botoșani: Cobrea – Dumitraș (64 Ungurușan), Burcă, Miron, Fl. Acsinte – Oaidă, Tincu – M. Roman, Vl. Achim, Moruțan (46 Golofca) – Golubovici (84 Axente)
Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, Axente, Cucu, Ungurușan, Mușat, Golofca

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad