Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoșani: „Miza e foarte importantă pentru ambele echipe”

Published

on

Viitorul și FC Botoșani se vor întâlni în ultimul meci al etapei a XXV-a. Dacă echipa lui Hagi are și varianta egalului, FC Botoșani este condamnată să învingă pentru a mai spera la play-off. Înaintea acestui meci, cele două echipe sunt despărțit de două puncte în clasament.
Lotul FC Botoșani s-a pregătit în ultimele zile în capitală, pentru a beneficia de terenuri foarte bune. Antrenorul Costel Enache spune că meciul este unul decisiv și chiar dacă echipa sa are mare nevoie de victorie, nu va neglija apărarea.

„Am ajuns chiar la ultima finală. Suntem dependenți de meciul de la Constanța. Miza e foarte importantă pentru ambele echipe, e un meci direct, decisiv atât pentru noi cât și pentru Viitorul. Văd un meci echilibrat, un meci în careambele echipe vor fi foarte atente. Sper ca noi să fim eficienți pentru că ne-am cam pierdut eficiența, am marcat foarte puțin. E destul de greu de ales strategia pentru că nouă ne trebuiesc cele trei puncte iar punctele trebuie să vină pe o siguranță defensivă. Adversarul are calitate, au organizare, omogenitate și pot fi foarte eficienți pe momentul ofensiv. Trebuie să fim disciplinați tactic pentru momentul de apărare iar pe partea de atac deciziile noastre trebuie să fie mai prompte și oportune”, a spus Costel Enache care intenționează să facă o serie de modificări în primul 11.

Partida dintre Viitorul și FC Botoșani este mâine, de la 20.45, pe stadionul din Ovidiu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad