Connect with us

Sport

Costel Enache: „Cu toată calitatea jucătorilor noștri, e clar că…”

Published

on

În prima parte a campionatului, principala problemă a FC Botoșani a fost ineficiența atacanților. În pauza de iarnă, FC Botoșani s-a despărțit de vârfurile Popa, Ciaccheri, Tîrnovan, Kuku și Elek iar în locul lor au venit Golubovic și Axente.
Ținând cont de experiența celor doi și de evoluțiile lor din trecut, se părea că FC Botoșani și-a rezolvat problema din atac. Meciurile amicale dar și partidele oficiale cu Juventus și Poli Iași au arătat că FC Botoșani are în continuare aceeași problemă ca în prima parte a campionatului.

„Încercăm să găsim cauza și să o corectăm. E clar că în ultimile două jocuri deciziile nu au fost cele mai bune. Jocul de atac necesită o oarecare omogenitate. Am avut câțiva jucători noi, timpul a fost foarte scurt. Am mers pe ideea că sunt jucători cu experiență gen Golubovic, Golofca, Axente, Achim. Cu toată calitatea jucătorilor noștri, e clar că trebuie să punem lucrurile la punct într-un proces care durează puțin”, a spus Costel Enache, antrenor principal FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad