Connect with us

Administratie

Bugetul municipiului Botoșani a fost votat din greșeală de PSD

Published

on

Consilierii locali s-au adunat astăzi într-o ședință extraordinară pentru a vota bugetul municipiului Botoșani pentru anul 2018. Așa cum era de așteptat, ședința s-a transformat într-o dispută politică între taberele PSD și PNL.
Primarul Cătălin Flutur a venit în fața Consiliului Local cu o propunere de buget care a fost în dezbatere publică dar grupul PSD a propus un amendament. Viceprimarul Cosmin Andrei a solicitat alocarea unor sume de bani pentru câteva obiective, printre care și o biserică aflată pe teritoriul comunei Răchiți. Eroarea a fost taxată imediat de primarul Flutur care a precizat că nu se pot aloca bani pentru un obiectiv care nu este pe teritoriul municipiului. A început un schimb de replici inutil după care consilierii au dezbătut dacă este oportun să aloce o sumă de bani pentru deplasarea elevilor de la Colegiul Eminescu.

După o oră de discuții, s-a supus la vot proiectul de buget propus de primarul Cătălin Flutur. Cum în sală erau tot felul de discuții, doi dintre consilierii PSD nu au fost atenți și au votat pentru. Cu 12 voturi pentru, o abținere și 8 împotrivă, proiectul de buget propus de primarul Flutur a fost aprobat.

Imediat a intervenit viceprimarul Cosmin Andrei care a anunțat că trebuie supuse la vot amendamentele și proiectul în forma finală.

S-a luat o pauză pentru consultări în care s-a ajuns la un acord ca proiectul să rămână în forma propusă de Flutur, urmând ca amendamentele PSD să fie aprobate într-o ședință extraordinară.

Distribuie pe:


© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )