Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: Avem două săptămâni în care ne pregătim în sală

Published

on

Antrenament FC Botosani. foto Arhiva Botosani Online

FC Botoșani a avut un început de an foarte slab remizând pe teren propriu cu Juventus București și pierzând la Iași. Cu toate acestea, oficialii FC Botoșani încă speră la un loc de play-off dar pentru realizarea obiectivului, elevii lui Enache trebuie să învingă pe Viitorul și pe Gaz Metan.
„Am pornit de la ideea să luăm 6 puncte din 12 și am ajuns la starea în care trebuie să luăm 6 din 6. Peste o săptămână s-ar putea să fim bucuroși. E foarte complicat. E adevărat că am pierdut niște puncte foarte importante. Dacă pierdem play-off-ul va fi o imensă dezamăgire și nu știu cum mă voi mai reclădi eu ca să mă țin de fotbal. Am crezut foarte mult în play-off”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul clubului FC Botoșani are în continuare încredere în antrenorul Costel Enache și spune că jucătorii s-au antrenat în sală în ultima perioadă deoarece nu au un teren sintetic.

„Costel Enache e un tip excepțional, a făcut ceva extraordinar. Am avut un pic de ghinion la primul meci. Poate e o mare poveste și cu pregătirea noastră. Avem două săptămâni în care ne pregătim în sală. Nu există nicio echipă din România care să aibă condițiile noastre la nivel de iarnă. Într-o competiție foarte severă, fiecare element contează”, a mai spus Valeriu Iftime.

Foto Arhivă Botosani Online

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad