Connect with us
banner ad

Sanatate

Acces restricționat în Spitalul Județean Botoșani

Published

on

Accesul în Spitalul Judeţean este restricţionat pe perioadă nedeterminată. Explozia de viroze şi pneumonii i-a determinat pe reprezentanţii instituţiei să limiteze intervalele orare în care botoşănenii îşi pot vizita cunoștințele internate. Astfel, accesul mai e permis doar două ore în fiecare zi şi nu pe toate secţiile. În unele, vizitele sunt interzise total.
Mai întâi a venit recomandarea Ministerului Sănătăţii. Apoi, din statisticile spitalului, medicii au observat o creştere consistentă a îmbolnăvirilor, ceea ce i-a determinat să ia măsuri. Aşa că, acum, vizitele în spital se pot face doar între ora 3 şi 5 după-amiaza. Mai mult decât atât, accesul pe unele secţii mai sensibile, a fost interzis de tot.

Programului de vizită a fost redus luni şi deocamdată, nu se ştie exact până când va ţine.

Medicii epidemiologi de la Direcţia de Sănătate Publică spun că măsura a fost luată din cauza infecţiilor respiratorii, cum sunt virozele sau pneumoniile. Numărul bolnavilor e mai mare decât în alţi ani şi de aceea chiar şi în şcoli trebuiesc luate măsuri preventive.

La Spitalul Judeţean, în ultima săptămână s-au prezentat aproape 400 de bolnavi. Patru dintre ei aveau şi simptome de gripă.

Sursa: SOMAXTV

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )