Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. ADIO PLAY-OFF

Published

on

Partida dintre Poli Iași și FC Botoșani se anunța mai mult decât un derby al Moldovei. Cele două echipe erau în luptă directă pentru play-off și sperau să prindă locul șase care ar fi însemnat mai mulți bani și un final de sezon mai liniștiți.
Prima repriză a fost una slabă, cu puține ocazii de gol la cele două porți. Elevii lui Enache au stat bine în defensivă dar nu au contat în ofensivă. Golofca a încercat mult dar a reușit foarte puțin, Moruțan erau complet ieșiți din formă iar vârful Mircea Axente a fost inexistent.

Conștienți că egalul nu îi ajută cu nimic, ieșenii ies mai hotărâți de la cabine iar în minutul 54 Andrei Cristea deschide scorul. Botoșănenii încearcă să revină în joc și au șansa egalării prin Mihai Roman, după o gafă a defensivei gazdelor. Pe finalul jocului, gazdele s-au retras în defensivă și au apărat rezultatul de 1-0 în timp ce jucătorii lui Enache au practicat un joc la întâmplare și nu au mai avut nicio ocazie mare de gol. În prelungiri, ieșenii puteau majora avantajul dar au trimis în bară.

După această înfrângere, FC Botoșani pierde locul de play-off și ținând cont de jocul foarte slab din acest an, doar printr-o minune ar mai putea prinde locul șase.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad