Connect with us

Sport

Un ieșean și trei sucevenii au dominat Cupa Pro Activ Botoșani GALERIE FOTO

Published

on

Sâmbătă, 10 februarie, Clubul Sportiv Adex Botoșani a organizat Cupa Pro Activ la tenis de masă, o competiție la care au participat 28 de concurenți din județele Moldovei.
Competiția a fost una spectaculoasă cu meciuri echilibrate iar în final, un ieșean a câștigat primul loc iar trei suceveni s-au clasat pe locurile 2-4. Doru Viorel Popescu, președintele ACS ARDEX Botoșani, s-a arătat încântat de numărul mare de concurenți înscriși și intenționează să mai organizeze astfel de turnee.

„Este vorba de un turneu de categorie B în circuitul amatorilor din România. Un circuit la nivel național pe care ACS ARDEX Botoșani îl organizează astăzi. Suntem la a doua ediție. Participarea este destul de numeroasă. Avem 28 de jucători din Putna, Botoșani, Iași, Suceava, Dorohoi, Gura Humorului, Roman, Comănești. Sunt jucători de valoare, se acordă puncte în clasamentul circuitului amator. Noi oferim cupe, diplome și medalii la primele trei locuri iar la locurile patru-opt oferim medalii și diplome”, ne-a spus Doru Viorel Popescu.

CLASAMENT:

Locul 1: DIOR DORIN (IASI)

Locul 2: Pacuraru Cristian (Suceava)

Locul 3: Hetriuc Petrica (Suceava)

Locul 4: Petrescu Claudel (Putna)

Locul 5: Mesinschi Radu (Botosani), Ilie Aurelian (Botosani), Lucic Corneliu (Suceava), Marius Chiriac (Botosani)

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad